Fórum Szabályzat

Ha még nem olvastad el, mindenképp szánj rá pár percet

Fórum Szabályzat

HozzászólásSzerző: Henning Harbjorngeirsen » 2011.08.22. 15:34

Kedves Fórumozó!

A fórum az elsődleges kommunikációs csatorna, itt található minden, aminek nyoma kell, hogy legyen. Kérlek segíts, hogy átlátható és egyszerű maradjon! Itt van pár tipp arra, hogy hogyan is maradhat kezelhető a sok-sok információ az idő előrehaladtával:

=> Légy intelligens
Használj kultúrált szavakat, alkoss jóindulatú mondatokat. Ne nehezítsd meg feleslegesen egy Téma résztvevőinek a dolgát oda nem illő avagy felesleges hozzászólásokkal. Ne áraszd el a fórumot hasztalan megjegyzésekkel.

=> Mindent a megfelelő helyre
Nincs olyan sok kategória, vess egy pillantást rájuk mielőtt írnál és a megfelelő helyre kezdj el gépelni. Ha minden oda kerül ahova tartozik, a későbbiekben is megmarad a fórum struktúrája és nem csökken a használhatósága.

=> Van már ilyen?
A fórum bármely pontjáról indíthatsz keresést. Mielőtt kérdeznél vagy mondanál valamit, győződj meg róla, hogy nem merült fel már korábban a téma. Ha rászántál egy percet és nem látsz hasonlót, nyugodtan állj elő a mondandóddal!

=> Kategorizálj
Ha nem kapcsolódik semmi korábbihoz amit mondanál, nyiss neki egy új Témát! Adj neki egy beszédes de nem túl hosszú nevet, majd a szövegtörzsben fejtsd ki bővebben!

=> Minőség, nem mennyiség
Ha csak lehetséges, ne írj hozzászólást a saját hozzászólásodhoz. Nem az számít, mennyit írtál, hanem hogy mennyire feldolgozható az információ. Minél tömörebb és átláthatóbb egy kérdés, annál valószínűbb, hogy hasznos válaszokat kapsz rá. Nyugodtan szerkeszd az utolsó hozzászólásod ha nem írt azóta más, és tedd oda azt a pár sort ami hiányzik!
Avatar
Henning Harbjorngeirsen
Adminisztrátor
 
Válaszok: 107
Csatlakozott: 2007.07.19. 12:06
 
 

Vissza: Szabályzatok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron