Rate Quest

Többek közt ezekkel találkozhatsz nálunk

Rate Quest

HozzászólásSzerző: Henning Harbjorngeirsen » 2011.08.22. 21:04

Rate Quest

Megújult az eddig is üzemelő ideiglenes rate növelő questünk! Oridiel a tudós folyamatosan kutatja a világunkat összetartó, mindenhol jelenlévő energiamezőt. A kísérletei befejezéséhez azonban segítségre van szüksége. Ha elviszitek neki amit kér Tőletek, manipulálni tudja az energiaáramot, így érdekes változásokat idézhet elő.

Oridiel öt várost talált alkalmasnak a kísérletezéshez - ha össze akartok futni vele, ezek valamelyikében érdemes keresni:

- Albertában a világítótorony környékén
- Geffenben a varázslótoronytól nem messze
- Lutie városának keleti határánál
- Payon északi hídjainál
- Prontera kiképzőterepénél

A mező manipulálása számokban mérve 1.3 és 2.0 közötti rate emelkedést jelent. A quest befejezésétől számítva óránként csökken egy tizeddel, míg el nem éri az eredeti 1.0-át.

Ha sikerül a kísérlet, Oridiel feljegyzéseket ír az eredményekről és előteremti az előfeltételeit egy újabb próbának. Ez sok időbe tellik, így legkorábban 23 óra múlva találkozhattok vele ismét.

Oridiel sosem pihen. Ha nem tudtok neki segíteni vagy 30 percnél tovább várakoztatjátok, továbbáll és máshol próbál szerencsét.

(A rate a kapott tapasztalati pontok mértékét illetve a szörnyekből eső tárgyak megtalálásának esélyét foglalja magában)
Avatar
Henning Harbjorngeirsen
Adminisztrátor
 
Válaszok: 107
Csatlakozott: 2007.07.19. 12:06
 
 

Vissza: Különlegességek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron