Lélekbank

Többek közt ezekkel találkozhatsz nálunk

Lélekbank

HozzászólásSzerző: Henning Harbjorngeirsen » 2011.08.22. 21:29

Lélekbank

A lélekbank szolgáltatás segítségével minden karakternek rendelkezésére áll 5 profil: Minden egyes profil képes tárolni a karakter egy (akkori) állapotát (skillek és statok), majd ezek között - a szolgáltatási díj ellenében - bármikor váltogathatunk.

Egyszerűbben kifejezve a karakterek képesek lesznek elmenteni a különböző buildjeiket és anélkül, hogy egyetlen pontot is újra el kellene osztani át tudnak váltani ezek bármelyikére.

Oszd el a pontjaid, készíts egy profilt róla, majd resetelj és oszd el másképp. Erről is készíts profilt, és kész is. A kettő máris rögzítve van, bármikor visszatérhetsz rájuk.

Az idő közben lépett szintek utáni stat/skill pontokat elosztatlan pontként megkapják a karakterek. Ha idő közben advra vált a karakter, nem fogja tudni használni a profiljait, míg nem lesz elegendő pontja rá. Az elosztatlan pontokkal mentett profilok ilyen esetben előrébb hozhatják ennek az idejét.

A profilok közti váltás egy teljesértékű resetnek minősül, így pl a rogue-ok elvesztik a lopott skilljeiket.

Az NPC pronterában található, a főtér észak-nyugati felén található Tool Dealer épületétől nem messze.

A hosszas tesztelés és jónéhány üzemóra ellenére az npc kritikus területen dolgozik, így a hibák lehetőségét sosem lehet teljesen kizárni! Kérek mindenkit, hogy azonnal jelezze, ha a stat illetve skill pontjaival bármi gubanc lenne! A dolog egyszerűen javítható.
Avatar
Henning Harbjorngeirsen
Adminisztrátor
 
Válaszok: 107
Csatlakozott: 2007.07.19. 12:06
 
 

Vissza: Különlegességek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron