Dungeon of the Week

Többek közt ezekkel találkozhatsz nálunk

Dungeon of the Week

HozzászólásSzerző: Henning Harbjorngeirsen » 2011.09.01. 13:29

Dungeon of the Week

A DotW rendszer magába foglalja az összes dungeont a játékban. Ezeket kettéosztottuk aszerint, hogy kisebb vagy nagyobb karaktereknek kedvez inkább a hely. Minden héten lesz egy-egy véletlenszerűen kiemelt dungeon, amelyben a hat meglévő bónusz valamelyike érvényesül.

A bónusz típusa lehet Zeny, Experience, Base Experience, Job Experience, Drop Rate és Poring Coin.

A Zeny bónusz minden megölt szörny után egy kevés pénzt ad Neked és minden partytagnak. Minél inkább hozzád illő szörnnyel harcolsz, minél erősebbeket ölsz, annál többet kapsz utánuk.

Az Experience bónusz másfélszeres rate emelést jelent, és összeadódik a Rate Questtel és/vagy más rate növelő eszközökkel, így például Field Manuallal.

A Base Experience és Job Experience bónuszok csak az adott típusú XP-re hatnak, de azt megkétszerezik. Szintén összeadódik másfajta rate növelő módszerekkel.

A Drop Rate bónusz megkétszerezi minden tárgy esési esélyét. Nem dupla akkora eséllyel eshetnek, hanem kétszer annyi alkalommal, így egy tárgyból akár kettőt is begyűjthetsz egy csapásra! Ez a cardokra és a dungeonban élő MVP-kre is vonatkozik!

Végül maradt még a Poring Coin bónusz. Minden megölt szörny kis eséllyel dobhat Poring Coint, amit beválthattok az erre kialakított központban értékes, ritka vagy más módon nem megszerezhető tárgyakra. Az esély a Zeny bónuszra hasonlóan sok tényezőtől függ, de minél erősebb szörnyeket ölsz, annál biztosabban találsz párat!

Azt, hogy melyik két Dungeon milyen bónuszt kínál a héten, a CP főoldalán láthatod!
Henning Harbjorngeirsen
Avatar
Henning Harbjorngeirsen
Adminisztrátor
 
Válaszok: 107
Csatlakozott: 2007.07.19. 12:06
 
 

Vissza: Különlegességek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron