Ingame Szabályzat

Ha még nem olvastad el, mindenképp szánj rá pár percet

Ingame Szabályzat

HozzászólásSzerző: Henning Harbjorngeirsen » 2011.08.22. 16:08

Kedves Játékos!

Megpróbálom vázlatpontokba szedni azokat az irányvonalakat, amelyek keretein belül kellene maradni, míg nálunk töltöd az időt. Semmi különleges, semmi extra nem szükséges, csak emberséges hozzáállás, becsületes magatartás és alapvető tisztelet mások felé. Ha ezek nem okoznak számodra nehézséget, jóban leszünk, effelől nincs kétségem! ;)

[ Névválasztás ]

=> Használj egyedi és leleményes neveket!
Kérlek fordíts elég időt a karaktereid nevének kitalálására! Adj nekik olyan neveket, amikre büszke lehetsz. Kerüld a semmitmondó, üres neveket (pl.: asdf123, joco2) és alkoss meg valami igazán nagyszerűt nekik!

=> Ne válassz sértő nevet a karaktereidnek!
A történelmi személyek, vallási alakok, politikai szereplők nevei sértőek lehetnek egyes játékosok számára. A trágár kifejezések mellett kérlek kerüld ezek használatát is.

=> Ne használj megtévesztő neveket!
Ne trükközz ilyesmivel. Az ilyen cselekedetnek nem igazán van elfogadható magyarázata. Ne add ki magad másnak, legfőképpen ne egy hivatalos személynek, egy GM-nek. Ez nagyon súlyos cselekedet.

[ Bug, Bot, Hack, Segédprogramok ]

=> A szerverünkhöz csak a weblapunkról letölthető klienssel szabad csatlakozni!
Ez mindkettőnk érdeke: Nektek stabil és garantált minőségben zajlik a játék a lehető legkevesebb kellemetlenséggel, és a mi oldalunkról is biztosítva van, hogy nem folyamodtok semmilyen nem megengedett módszerhez.

=> Tilos bármilyen automatizációt lehetővé tévő vagy hiba kihasználására alkalmas programot használni!
Mindenféle bot és hack használata szabályellenes. A játék célja az élvezetszerzés és a befektetett munka gyümölcsének learatása. Nem fair másokkal szemben a jogosulatlan előnyszerzés. Fordított esetben Te is fel lennél háborodva, kerüld hát az ilyesmit.

=> A játékban talált hibákat jelenteni kell!
Egy apró hiba is fel tudja borítani az egyensúlyt és vitákat szíthat. Szinte minden esetben napvilágra, majd azonnal javításra is kerülnek az ilyen hibák, ne játszd el a becsületed egy ilyen butaság miatt.

=> Tilos olyan tevékenységet folytatni, ami a szerver működését kockáztatja!
A nyilvános támadásokkal szemben nem vagyunk toleránsak. Nem hiszem, hogy ártottunk volna Neked, Te se tegyél nekünk keresztbe. Kérlek mellőzz mindenfajta flood, spam, vagy egyéb támadási módszert, had játszogassunk el magunkban.

[ Játékkultúra ]

=> Ne lehetetlenítsd el más játékát!
Ne ölj más játékosokat ok nélkül. Ők is csak szórakozni szeretnének, hagyd hogy azzal foglalkozzanak, amivel kedvük tartja. Ne vezess félre másokat puszta rosszindulatból. Viselkedj mindenkivel úgy, ahogy azt Te is elvárnád másoktól.

=> Ne reklámozz másokat nálunk!
Mindent megteszünk, hogy jólérezd magad nálunk. Ingyen. Kérlek add meg a tiszteletet cserébe és ne reklámozz más szervereket, vagy akármi egyebet a tudtunk és engedélyünk nélkül.
Avatar
Henning Harbjorngeirsen
Adminisztrátor
 
Válaszok: 107
Csatlakozott: 2007.07.19. 12:06
 
 

Vissza: Szabályzatok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron